Persoane interesate

curios ce-am scris? cauta!

luni, 9 iunie 2014

Simona Halep - mandria tarii

 E la moda. Trebuie comentat subiectul.


Hmm..."subiectul" suna chiar inuman. E o persoana, cu mare caracter, nu doar un subiect.


Felicitarile mele sincere!



   Dar de unde mandria asta a romanului de rand, care n-a miscat un deget pt a o sustine, ajuta in orice fel? De ce dintr-o data tot am devenit extrem de bucurosi ca e romanca, si pana acum abia ca o bagaseram in seama? Victoria e mare, e drept. Dar nu e meritul nostru, e al ei si al echipei. Si al parintilor ei, care au indrumat-o si sustinut-o de mica. Noi avem doar noroc sa apartinem aceleasi tari. Si brusc ne transformam in niste lipitoare ce vor sa suga tot succesul ei. Nu noi suntem castigatorii! Ci ea, Simona Halep! Doar ea.
   Cu siguranta, cei ca mine - ce stau sa scrie pe blog acum, in loc sa joace tenis, cei ca tine - ce stau pe blog acum sa citeasca, in loc sa joace tenis, nu meritam mandria ce-o simtim. 

   Sa o lasam pe ea se culeaga toti laurii, sa ii permitem  sa se bucure in voie, sa se reculeaga dupa marele scucces si munca depusa. 
   Hai sa ii multumim ca e o sportiva dedicata, sa o apreciem ca la varsta ei, desi frageda, a stiut sa se ghideze dupa talent, dupa simt, a stiut sa se lase indrumata si munceste cum poate multi altii nu o fac.
De fapt, degeaba ii multumim ca ne-a reprezentat tara. Nu e asa. Tara o reprezentam noi, toti cetatenii ei, si din pacate nu o facem cu foarte multa onoare. 

Simona Halep clar e un roman exemplar. Ca ea, putini.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu