Persoane interesate

miercuri, 26 iulie 2017

De cativa ani impreuna


A inceput de muuuult...a inceput cu ASL PLS,  a continuat cu un LOL, am facut istorie pe canalele de mIRC, am cochetat cu Trivia, am tatonat terenul pe hi5, am inrosit mobilul pana-n noapte, mi-am tocit degetele pe un Alcatel micut, am avansat apoi la Querty,  am deschis o pagina de FB, ne-am scris pe wall, ne-am shareuit si likeuit, ne-am logodit, ne-am luat si acu' sforaim impreuna.

Cat "romantism" in epoca digitala!

Cata iubire exprimata prin semne (h), prin virgule, puncte si stelute :*, prin paranteze :) si alte acolade }{! Cate inimioare expuse si pupici virtuali! Cate melodii dedicate prin share, nu la balcon! Cate flori reci postate online, nu buchete parfumate luate din piata!

Dar... dupa trafic intens de net, si naveta prin microbuze zdruncinabile, ne-am inceput relatia cu-adevarat! Si-o tot intretinem de-o vreme!

A venit geamantanul din Bucuresti, ne-am inghesuit intr-o camera de camin, am facut ture-ture cu bagajele in autobuze, ne-am mutat in casuta noastra de imprumut.....si-am primit inel ascuns in brad, de Craciun... si-apoi am innebunit de stres si emotii prin 2012... am zis un DA hotarat, am rasturnat galeti cu apa in fata bisericii, am facut "baie" de orez, ne-am luat de manuta si ne-am pornit spre restaurant spre dantuiala pe masa si dezmat, spre picioare umflate si zori de zi in rochie de mireasa, ne-am perindat prin valurile marii si-am degustat mierea ...si-am trecut pragul casutei noastre, am innoptat pe parchet impreuna, am testat-o pe Gicuta - ne-am insusit-o... si -acum sforaim impreuna!

Si e zgomot mare in casa de imediat 5 ani!
Dar ne-am obisnuit: eu nu sforai, el nu sforaie. Asa sustinem fiecare! Deci e liniste si pace!

5 ani de VREAU LA PESTE - NU, de HAI LA PLIMBARE - MAI INCOLO ,  de CU CE TE AJUT? - CURATA LEGUMELE, de AZI FACEM CURATENIE  - EU ASPIR TU STERGI PRAFUL, de TE PUP - SI EU, de ... miere, zahar, glucoza si ne indreptam spre diabet.

Mai vreau 5 ani de-astia normali, de cuplu frumos, tipic, somnoros si lenos! Ba nu, 45 !

Mai vreau pupici de dimineata, imbratisare de seara, alint prin vorbe si dans in mijlocul holului!

Te mai vreau langa mine! Mereu!

Si-ti zic pe net, sa nu ma dezmint. Cum am inceput...


A ta,
Anca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu